Diensten

BOEKHOUDING

Wij zorgen voor de input van uw boekhouding in onze boekhoudsoftware, die voldoet aan de wettelijke normen. Alle documenten worden overzichtelijk geklasseerd, en aan u terugbezorgd na het afsluiten van het boekjaar, of tussentijds ter inzage indien u dit verkiest.
Wij zorgen verdervoor het afsluiten van de balans en resultatenrekening bij het einde van het boekjaar, waarna wij ook de jaarrekening opstellen.

FISCALITEIT

Wij zorgen voor het indienen van de nodigeaangiften, op vlak van :
  • B.T.W. (indien nodig, begeleiden wij u ook bij het aanvragen van een buitenlands B.T.W.-nummer, en bij het indienen van buitenlandse B.T.W.-aangiften)
  • Vennootschapsbelasting
  • Personenbelasting
  • Intrastat

Verder vertegenwoordigen wij u ter gelegenheid van fiscale controles.

RAPPORTERING

Wij rapporteren u maandelijks, trimestrieel of jaarlijks de gewenste cijfers, in de vorm en layout zoals u zelf verkiest.

STARTERS

Wij begeleiden startende zelfstandigen bij het oprichten van hun eenmanszaak of vennootschap, en zorgen ervoor dat aan alle wettelijke formaliteiten wordt voldaan.
 
 
 
 

Verplichte factuurvermeldingen

Aangezien er grote onduidelijkheid blijkt te bestaan omtrent de verplichte factuurvermeldingen, zetten wij deze voor u even op een rijtje.
+ Read more

B.I.B.F.

Het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, of kortweg B.I.B.F. Dit is het beroepsinstituut waarbij wij zijn aangesloten, zoals elk erkend boekhouder en boekhouder-fiscalist. + Read more

Links

Belgische Overheidsdiensten & Andere links + Read more

KMO Portefeuille

+ Read more


 

Disclaimer   Privacyverklaring    

© Vaeremans Financial Services | Powered by The eForum Factory